Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Image 4 title

type your text for 4th image here

Image 4 title

Image 5 title

type your text for 5th image here

Image 5 title

Mediterrán Építőház

Természetes kőzet – Maradandó érték
Nincs kép beállítva
Leírás

A Jura mészkő, mivel természetes kőzet, nem azonos színű, mindegyik könyöklő egyedi darab. Ebből következően a mintázottsága széles skálán mozog, valamint a homogenitása is eltérő lehet, így a mintától való eltérés megengedett.

A mészköveknél a felületen előforduló repedésszerű jelenség a kvarcér, a mészkő üledékes jellegéből adódik, természetes jelenség, a termék minőségét nem rontja. Amennyiben a kvarcér hajszálvékonynál nagyobb, illetve vastagabb, a kristályok szabad szemmel is láthatóvá válnak. A mészkő szilárdsága a kvarcérnél nagyobb, mint a kő egyéb területein, fizikai és fagyállósági paramétereit nem befolyásolja. A kvarceres mészkő felülete egyenletes, tapintása során bemélyedés nem tapasztalható.

A Jura mészkő porózus szerkezetű, ezért felületén kisebb-nagyobb hibák előfordulhatnak, így mind kültéri, mind beltéri alkalmazása esetén javasoljuk impregnálószer használatát, mellyel a nedvesség és az egyéb szennyeződésekkel szembeni ellenállóság nagymértékben megnövelhető, ezáltal a Jura mészkő eredeti jellegzetessége, struktúrája, szépsége tartósan megőrizhető. A mészköveknél a szerkezeti réteghatár - ami szabálytalan repedés - a kőzet sajátossága. A jelenség kitapintható és a teljes keresztmetszeten át megjelenik. Ezen a határvonalon a kőzet nem törhető el, így minőségét nem rontja. A kő felületén látható erőteljes mintázatok kikristályosodott tengeri élőlények maradványai (csiga, kagyló, tengeri sün stb.), melyek szintén a mészkövek jellegzetességei. A Jura mészkő DIN-szabvány szerinti minőségét a Bajor Iparszövetség tanúsítja.

NaturALL

Természetes kőzet – Maradandó érték